VOORBEREID DOOR

E-LEARNINGS

Om medewerkers met een goed gevoel naar kantoor te laten gaan en klanten of leveranciers te ontvangen is goede en duidelijke communicatie essentieel. Naast het voorbereiden van de werkomgeving op de terugkomst van medewerkers, kunnen ook medewerkers zelf zich thuis al voorbereiden.

 

Door het volgen van korte, interactieve online learnings krijgen zij meer informatie over samen veilig werken op kantoor, effectief en met plezier op afstand werken, digitaal samenwerken en leidinggeven op afstand. Deze e-learnings bieden informatie, tips en oefeningen om iedereen samen, veilig en met plezier te laten werken - of dat nu op kantoor of (nog) op afstand is!

De e-learnings van Samen Veilig Werken kunnen onafhankelijk van elkaar worden afgenomen.

Artboard 10.png
Samen veilig werken
Artboard 20.png
Artboard 30.png
Artboard 40.png
Effectief en met plezier werken op afstand
Digitaal samenwerken
Leidinggeven op afstand
 
Artboard 10.png

E-LEARNING #1

SAMEN VEILIG

WERKEN

Terug naar kantoor? Hoe gaan we dat doen en wat wordt er van medewerkers verwacht?

 

Na deze e-learning weten medewerkers hoe zij veilig weer aan de slag kunnen in hun werkomgeving, wat de richtlijnen voor samen veilig werken zijn en hoe zij kunnen omgaan met collega's, klanten en leveranciers. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer hygiëne, werkafspraken, thuiswerken, reizen en bedrijfsbezoek. Met informatie over richtlijnen, tips en checklisten. Doe tot slot de quiz en laat medewerkers onderzoeken of zij er klaar voor zijn om weer veilig naar kantoor te gaan!

Hoe kunnen medewerkers hun beste werk doen als zij hun collega's en manager weinig zien? Hoe blijven zij effectief en met plezier aan de slag?

Na deze e-learning hebben medewerkers concrete handvatten om goed aangehaakt te blijven bij wat er in de organisatie speelt en wat er van hen verwacht wordt. Ook al werken ze nog (grotendeels) vanuit huis. Ze leren hun effectiviteit én werkplezier te vergroten. Dat maakt ieders dag leuker!

Artboard 20.png

E-LEARNING #2

EFFECTIEF EN MET

PLEZIER WERKEN

OP AFSTAND

 
Artboard 30.png

E-LEARNING #3

DIGITAAL

SAMENWERKEN

Medewerkers zien hun collega's misschien niet elke dag. Waar de een opbloeit en meer focus heeft, vind de ander het lastig om verbinding te houden. Digitaal samenwerken kan ook eenzaam voelen. Hoe zorg je ervoor dat je efficiënt met z'n allen aan het werk blijft? Hoe communiceer je op afstand? En hoe zorg je ervoor dat je het samen leuk houdt?

 

Deze e-learning draagt bij aan effectiviteit en verbinding van teams die op afstand samenwerken. 

 

Waarschijnlijk ben je als manager gewend om je teamleden regelmatig of zelfs iedere dag te zien. In de huidige situatie werk je meer digitaal en op afstand, waarschijnlijk ook als sommige teamleden weer terugkeren naar kantoor. Hoe kun je het beste op afstand leidinggeven? Hoe kun je sturen op resultaat? Hoe kun je feedback geven als je elkaar niet ziet?

 

Deze e-learning geeft concrete handvatten en tips om (ook op afstand) de manager te zijn die je wilt zijn!

Artboard 40.png

E-LEARNING #4

LEIDINGGEVEN

OP AFSTAND

 

E-LEARNINGS DOOR

OPSCHUDDERS

De e-learnings op dit platform zijn ontwikkeld en worden aangeboden door Opschudders, partner van Samen Veilig Werken.

De aangeboden e-learnings kunnen onafhankelijk van elkaar worden afgenomen, eventueel aangevuld met de overige pakketten van Samen Veilig Werken.

Opschudders-logo.png

Wij geloven dat medewerkers die lekker in hun werk zitten een positieve impact op de organisatie hebben. Happy employees, happy business!

Daarom zorgen wij voor opschudding in communicatie, verandering en ontwikkeling. Van strategie tot uitvoering en alles daar tussenin. Wij maken veranderingen concreet, begrijpelijk en aansprekend en nemen medewerkers mee in complexe verandertrajecten. We creëren verrassende communicatiecampagnes, materialen en middelen die impact maken. En met onze leiderschaps- en ontwikkelprogramma’s laten we individuen, teams en organisaties groeien. Online, offline of in een perfecte blend. 

Dat doen wij altijd samen, met plezier en met lef. Tijd voor verandering!

 

PRIJS VANAF

350 EURO

De aangeboden e-learnings kunnen onafhankelijk van elkaar worden afgenomen, eventueel aangevuld met andere pakketten of producten van Samen Veilig Werken.

Een e-learning is al beschikbaar vanaf 350 euro exclusief btw. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Samen Veilig Werken is een concept van Eventions

Eventions is een creatief bureau dat organisaties adviseert op het gebied van HR en communicatie. De kracht van Eventions is het positief vertalen van een boodschap door de juiste mix van communicatie en activaties toe te passen.

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn

Copyright 2020, Eventions